Защо сайтът Ви има нужда от СЕО

Привличайте повече клиенти.

Оптимизацията за търсещи машини или СЕО е стратегия за подобряване на класирането на сайта Ви в резултатите от търсенето.

Днес, СЕО е съществена част от всяка ефективна маркетингова стратегия. Но за да илюстрираме неговата важност, нека прегледаме няколко от причините, поради които трябва да оптимизирате сайта си.

Оптимизация на сайтове в пловдив от Кристиян Панграц
Оптимизация на сайтове в пловдив от Кристиян Панграц
изработка на сайт от Кристиян Панграц

Предимства

Увеличение на трафика

Подобряване на класирането на сайта Ви в резултатите от търсенето.

По-добра възвръщаемост

По-добра възвръщаемост на инвестициите от нормалните реклами

СЕО

1

Технически фактори

Добра практика е първите стъпки които  се предприемат при СЕО да се проверят техническите фактори като обхождане, индексиране, сървър, адрес и геотаргетинг.

OnSite фактори

Втора стъпка е проверка на тагове, структура на сайта и имплементацията на ключовите думи. Проверка на KWD (честота на ключови думи). Проверка на вътрешни линкове и на мобилна версия.

2

3

OffPage фактори

Анализ на социални показатели, линкове (DOFOLLOW / NOFOLLOW ), споменавания и др.

Quality фактори и SERP Анализ

Анализ на трафик и скорост. Страници с резултати от търсенето (SERP) са страниците, показвани от търсачките в отговор на заявка

Основният компонент на SERP е изброяването на резултатите, които са върнати от търсачката в отговор на заявка за ключова дума.

4

изработка на сайт от Кристиян Панграц

Незабавни резултати с WP Rocket

Признат като най-мощният плъгин за кеширане от експерти на WordPress
WP Rocket - WordPress Caching Plugin
Оптимизация на сайтове в пловдив от Кристиян Панграц

Оптимизирайте Вашия WordPress сайт с няколко клика

За да не си губите времето с сложни настройки и безполезни приставки за WordPress, Ви препоръчваме  WP Rocket, който Ви дава незабавни резултати, още при активирането му. 

Кеширане на страниците

Кеширането дава изключително бързо време за зареждане, което е от съществено значение за подобряване на (СЕО) оптимизацията за търсещи машини.

Предварително зареждане на кеша

Тъй като софтуера симулира посещение с цел  да презареди кеша, индексирането на уебсайта ви от търсачките се подобрява незабавно.

Компресиране на статични файлове

WP Rocket намалява размера на HTML, JavaScript и CSS файловете чрез минимизация. По-малки файлове означават по-бързо зареждане!

Изображения по заявка

Изображенията се зареждат само когато посетителят превърта надолу по страницата, като това подобрява времето за зареждане на страницата. YouTube, Facebook, Yahoo и други големи сайтове използват тази техника.